Vodič za vanjsko grijanje

Evo vodiča koji će vam pomoći da odaberete grijač za terasu koji najbolje odgovara vašim potrebama. Mill nudi visokokvalitetne grijače za terasu u minimalističkom i modernom dizajnu.

Visoko učinkovit vanjski izvor topline s tehnologijom infracrvenog grijanja

Grijalice za dvorište sastoje se uglavnom od vanjskih grijalica s tehnologijom infracrvenog grijanja. Ovo je najučinkovitija tehnologija grijanja za vanjsku upotrebu. Razlog tome je što infracrvena toplina zagrijava samo ono što pogodi, baš kao i sunce. To znači da grijalica za terasu ne mora prvo zagrijati zrak oko sebe da bi vas zagrijao. Učinak zagrijavanja možemo usporediti s ranim proljetnim danom kada sunce proviruje iza oblaka. Čovjek će odjednom osjetiti toplinu od sunca, ali temperatura zraka će ostati ista.

Udobno i prigušeno svjetlo uz ULG

Tradicionalni radijatori za terase često emitiraju prilično jako usijano svjetlo koje može biti neugodno. Mill infracrveni radijatori za dvorište opremljeni su tehnologijom Ultra Low Glare (ULG) koja smanjuje crveno svjetlo do 99%. Na taj način možete uživati u toplini u ugodnom i prigušenom svjetlu.

Upravlja se daljinskim upravljačem ili aplikacijom

Mill grijalice za dvorište dolaze s daljinskim upravljačem za jednostavan i praktičan rad. Vrhunskim modelom CB2000BT-ULG također je moguće upravljati aplikacijom Mill Outdoor Heating putem Bluetootha.

*ULG + daljinski upravljač ne odnosi se na model CB2000GT.

Prijenosni ili zidni

Infracrvene grijalice za dvorište Mill nude se u nekoliko različitih zidnih modela u crnoj i aluminijskoj boji. Odaberite boju koja najbolje pristaje zidu vaše kuće. Ako želite fleksibilnije rješenje, preporučamo naš prijenosni model CB2000FLOOR koji je na testu tek.no nagrađen najboljim. Zidni modeli se također mogu koristiti zajedno sa postoljem grijača za dvorište CSTAND za prijenosno rješenje.

Mill CB2000PLUSS and CB2000PLUSS-ALU was awarded “Very good” by tek.no

Jedinstven i lijep dizajn

Uz infracrvene grijalice za terasu, nudimo i stropnu karbonsku grijalicu za terasu u potpuno jedinstvenom dizajnu. Ova grijalica za terasu oblikovana je kao elegantna svjetiljka koja savršeno pristaje, visi iznad stola za blagovanje ili sofe. Grijalice za terasu Mill Carbon svojim će prekrasnim dizajnom podići izgled svake terase. Ugljična grijalica također je učinkovit izvor topline koji emitira ugodno i prigušeno svjetlo, tako da možete uživati u ljetnoj večeri u toploj i ugodnoj atmosferi.