Brzi vodič za odabir pravog radijatora

Mill nudi široku paletu radijatora prilagođenih različitim potrebama. Evo kratkog vodiča koji će vam pomoći da odaberete pravi radijator za vaše potrebe.

Panel Radijatori

Mill panel radijatori pružaju ugodnu osnovnu temperaturu u cijelom vašem domu. Odaberite između 8 različitih snaga kako biste prilagodili temperaturu svakoj prostoriji. Općenito preporučujemo 70-100 W po kvadratnom metru. Panel radijator može se sigurno ostaviti uključen dok nema nadzora, tijekom noći ili dok ste odsutni, zbog svog sigurnog i učinkovitog x-aluminijskog grijača i relativno niske površinske temperature. To vam omogućuje povratak u topli i udoban dom. Odaberite između dnevnog/noćnog programa ili integriranog WiFi-a s kontrolom aplikacije kako biste temperaturu prilagodili svojim dnevnim rutinama. Aplikacija Mill App prilagođena korisniku pomaže vam uštedjeti novac za struju dok niste kod kuće ili spavate u krevetu.

Ako imate malo slobodnog prostora na zidu ili jednostavno želite fleksibilniji izvor grijanja koji se može pomicati, možda ćete preferirati naš Mill WiFi portable heater. Ovaj prijenosni radijator ima isti grijaći element kao i kod Mill panel radijatora, što znači da ga možete sigurno ostaviti uključenog bez nadzora.

Uljni radijatori

Ako tražite nježan izvor grijanja koji ne isušuje zrak, uljni radijator Mill Gentle Air  je savršen izbor. Kako grijaći element radijatora nije u izravnom kontaktu s okolnim zrakom, neće sagorjeti prašinu, niti isušiti zrak.

Zatvorena struktura radijatora tjera vrući zrak da se brže diže, što rezultira učinkovitijom distribucijom topline po prostoriji. Zapravo, zagrijava prostoriju 29% brže od tradicionalnih radijatora punjenih uljem. To čini Mill Gentle Air energetski učinkovitijim od ostalih uljnih radijatora i stoga je održiviji izbor. Jedinstven, atraktivan oblik i elegantno postolje čine da izgleda kao da lebdi iznad poda. Ovi prijenosni radijatori rade tiho i sigurni su za ostavljanje bez nadzora. Radijatori se isporučuju u 3 različite snage i različitih načina rada. Odaberite između mehaničkog termostata za jednostavan rad, dnevnog/noćnog programa za snižavanje temperature ili integriranog WiFi-a s kontrolom aplikacije za učinkovitost uštede energije.

Prijenosni konvektori

Mill Instant je niz visoko učinkovitih prijenosnih konvektora koji pružaju trenutnu toplinu čim se uključe. Prijenosni konvektor savršen je izbor ako želite konvektor koji brzo zagrijava prostoriju. To je tiša alternativa tradicionalnim radijatorima s ventilatorom, tako da možete uživati u brzo zagrijanoj prostoriji bez buke koja ometa. Ovi prijenosni modeli lako se premeštaju zbog svoje male težine, ručki s obje strane i tankog tijela.

Mill Instant prijenosni konvektori ne smiju se ostavljati uključeni bez nadzora, zbog njihovog vrlo učinkovitog žičanog grijača. Savršen su dodatni izvor grijanja u prohladnim danima. Birajte između dva različita stila: elegantna čelična prednja strana ili trendi model od stakla. Grijač dolazi s mehaničkim termostatom za jednostavan rad ili elektroničkim termostatom s LED zaslonom.

WiFi model u konvekcijskoj seriji dolazi s istim grijaćim elementom kao i Mill panel radijatori, što znači da možete sigurno ostaviti WiFi prijenosni konvektor uključen bez nadzora.

PTC Grijalice

Nemojte dopustiti da vas mala veličina PTC grijalice Mill Compact zavara. Ovo je snažna grijalica koja će brzo zagrijati veće prostorije. Grijaći element PTC grijalice ima nižu površinsku temperaturu od običnih grijalica sa ventilatorom s grijaćim žicama. To znači da će grijalica sagorijevati manje prašine i neće sušiti zrak kao obični grijalice sa ventilatorom. Mala veličina i površina “hladna na dodir” olakšavaju premještanje grijalice gdje god vam je potrebna dodatna toplina. Uredan dizajn također omogućuje jednostavno skladištenje tijekom ljetnih mjeseci.

PTC grijalica Mill Compact je dodatni izvor grijanja koji se ne smije ostavljati uključenim bez nadzora, zbog visokoučinkovitog grijaćeg elementa.