Mill Sense Air senzor

Cijena s 25% PDV

69,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 39,90 

Na zalihi! Rok isporuke 1-2 dana.

EAN 7090019823380 SKU MILGA-SENSEAIR Kategorija Tagovi ,
Dobra kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru preduvjet je dobrog zdravlja. Mill Sense vas kontinuirano informira i informira o kvaliteti zraka u zatvorenom prostoru i klimi vašeg kućanstva. Bilo da ste u pokretu ili u svom domu, možete osigurati zdrave uvjete u zatvorenom prostoru za sebe i svoju obitelj.
Uredan i elegantan, Mill Sense izgleda jednako dobro na vašem stolu kao i na zidu. Senzor se može postaviti samostalno ili objesiti pomoću priloženog zidnog nosača. Jednostavna montaža s ljepljivom stražnjom stranom zidnog nosača znači da ne morate koristiti vijke ili alate. Mill Sense se može puniti s uključenim USB kabelom tipa C. Povežite Mill Sense s vašim Mill WiFi uređajima za precizniju kontrolu temperature jer će senzor koji je odvojen od grijačeg uređaja pružiti još točniju vrijednost jer mjeri sobnu temperaturu dalje od direktnog dodira sa grijačim tijelom. A kako se kvaliteta zraka također može značajno razlikovati između soba, Mill Sense je također dostupan u pakiranju od 3 komada po razumnoj cijeni.

Kratak pregled

Povezivost
WiFi + App upravljanje
TVOC
Mjeri toksine i kemikalije
Temperatura
Precizna kontrola temperature
Vlažnost
Mjeri razinu vlažnosti
eCO2
Osigurajte svjež zrak

Značajke

Jednostavnim mjerama možete značajno poboljšati kvalitetu zraka u stambenim prostorima. Prvi korak je identificirati potencijalne probleme i pokušati ih riješiti.

Vlažnost

Pretjerana vlaga može stvoriti uvjete za rast plijesni i zauzvrat izazvati astmu i alergije. Dobra ventilacija stoga je posebno važna prilikom tuširanja, sušenja odjeće i/ili kuhanja. Suhi zrak također može uzrokovati probleme, osobito zimi. To može dovesti do oštećenja u stanu i neugodnosti poput škripe ili pucanja drvenih podova i namještaja. Zbog suvremenih tehnika gradnje relativna vlažnost zraka u novim kućama često pada ispod preporučenih vrijednosti, čemu je dijelom pridonijela i dobra izolacija. Rješenje za postizanje preporučene razine vlage u stanu može biti npr. ovlaživač zraka ili odvlaživač zraka. Preporučena razina vlažnosti: 30-60% Max. Točnost: senzor relativne vlažnosti ±2,0% RH

Hlapljive organske tvari – ukupno (TVOC)

Ukupni hlapljivi organski sadržaj (TVOC) odnosi se na kemikalije i toksine u zraku koje oslobađaju svakodnevni predmeti kao što su boje, namještaj i proizvodi za čišćenje. U visokim koncentracijama mogu biti štetni i nadražiti oči, nos i grlo. Ovisno o emisiji i trajanju izloženosti, VOC također mogu uzrokovati ozbiljnija oštećenja jetre i bubrega. Senzor Mill Sense mjeri sljedeće sadržaje hlapljivih organskih tvari: alkoholi, aldehidi, ketoni, organske kiseline, amini, alifatski i aromatski ugljikovodici. Preporučene razine TVOC-a: < 220 ppb Pročišćivač zraka, na primjer, pomoći će osigurati da ukupni VOC-i ostanu unutar preporučenih granica.

Temperatura

Zdrava unutarnja klima počinje s dosljednom temperaturom. Unutarnja temperatura snažno utječe na zdravlje (prevencija bolesti ili respiratornih infekcija), na našu produktivnost i opće dobro. Načelno se ne preporuča u potpunosti isključiti grijanje u prostorijama koje se ne koriste jer to u kombinaciji s vlagom može dovesti do stvaranja plijesni. Povežite senzor Mill Sense s grijačima Mill s omogućenom WiFi mrežom za još precizniju kontrolu temperature. Temperatura se može podesiti po želji i prilagoditi dnevnoj rutini, tako da ćete se uvijek osjećati ugodno. Preporučena temperatura: 18-25°C. Maks. točnost: Senzor temperature ±0,15 °C

ECO2

Vrijednost eCO2 odnosi se na približnu koncentraciju ugljičnog dioksida (CO2) u zraku. Umjerene do visoke razine CO2 mogu uzrokovati glavobolju i umor, dok veće koncentracije mogu izazvati mučninu, vrtoglavicu i povraćanje. Vrijednost eCO2 izračunava se iz vrijednosti VOC-a – ako su prisutne značajne koncentracije VOC-a, očitanje eCO2 bit će veće od stvarne razine CO2. Dobra i redovita ventilacija važna je za održavanje preporučene razine eCO2. Preporučena razina eCO2: <1200 ppm.

Dodatne informacije

Pritiskom gumba na Mill Sense senzoru možete saznati više o kvaliteti zraka:

big1.png

Prostorija je hladna, temperatura ispod 18°C.

big2.png

Kvaliteta unutarnjeg zraka je dobra, a očitanje je unutar preporučenih granica.

big3.png

Kvaliteta unutarnjeg zraka približava se lošim/umjerenim vrijednostima. Otvorite prozor kako biste unijeli svjež zrak.

big4.png

Jedno ili više očitanja iznad je preporučene granice. Omogućite bolju ventilaciju ili uključite ovlaživač/odvlaživač zraka, ovisno o vrijednostima koje želite poboljšati.

Druge značajke:

  • Ugrađeni WiFi
  • Jednostavna aplikacija Mill
  • Bežični
  • Mogućnost punjenja
  • Boja: bijela
  • Radne temperature: 5–35 °C
  • Mogućnost punjenja: trajanje baterije cca. 6 mjeseci (USB Type-C kabel; uključen)
  • Veličina proizvoda (Š x D x V cm): 7,0 x 3,0 x 7,0.
  • Naziv modela: SENSE

Zanima vas Mill Sense Air senzor? Kupnju možete izvršiti i putem naše online trgovine.