Mill je tvrtka iz Norveške koja dizajnira i razvija proizvode za toplinu i unutarnju klimu prilagođene modernom domu.

Priča o brendu

“Zašto radijatori ne mogu biti tako ugodni oku kao sve ostalo što imamo u našim domovima?”, razmišlja Philip Bryn-Haugland.

Održivost

Norveška je priroda. Norveška je vrijeme. Norveška su visoke planine i duboke doline, zima je hladna kao tama, a ljeto toplo kao svjetlo dana. Oslanjamo se na prirodu.

Retailers

Ovdje ćete pronaći popis trgovaca koji prodaju Mill proizvode.

Kontaktni podaci

Mill International AS

Zastupnik za Hrvatsku
Elkotex d.o.o.
Magistrova 1
1000 Ljubljana
Slovenija

Nagrade i priznanja

„Gotovo jednako pametan kao i ja.” WiFi podna grijalica Mill Generation 3 dobila je savršenu peticu na web stranici za potrošače dinside.no. Recenzije naglašavaju brz i tih rad moderne grijalice, ali također ima prednost što se može ostaviti da radi na siguran način bez nadzora. Recenziju možete pročitati ovdje (dostupna samo na norveškom).

Mill Sense Air dobio je prestižnu međunarodnu nagradu IF Design Award 2021. Osvojio je lovoriku u iznimnoj konkurenciji od gotovo 10.000 proizvoda iz 52 zemlje koji su se natjecali i za priznati znak kvalitete. Pametne funkcije i atraktivan dizajn Millo pametnog monitora kvalitete zraka u prostoriji više su nego uvjerili 98-člani žiri koji se sastojao od neovisnih tehnoloških stručnjaka iz cijelog svijeta.

Mill Sense Air osvojio je prestižnu nagradu Red Dot Design Award 2021. Zgodan i elegantan – zaobljeni kutovi i profinjenost odlike su Mill grijača. Bilo da ga postavite u sobu ili ga objesite na zid, Mill Sense Air ulazi u svaki moderan dom i nenametljivo vas informira o kvaliteti zraka i klimi u vašim prostorijama.

Millova grijalica za terasu CB2000FLOOR pobijedila je na testu vodećeg norveškog tehnološkog časopisa i portala Tek.no. Prijenosna vanjska grijalica može se pohvaliti ULG+ tehnologijom, koja pruža ugodnu toplinu i nježnu svjetlost bez dosadnog odsjaja, gdje god vam je potrebna. Toplu preporuku dobio je i stacionarni grijač CB2000PLUSS iste kvalitete.

Mill je 2019. dobio prestižnu međunarodnu nagradu za dizajn Red Dot za grijač Mill Convection WiFi. To je tiša alternativa tradicionalnim grijačima koja osigurava siguran rad čak i kada niste u blizini i može se kontrolirati/programirati putem aplikacije Mill. Philip Bryn-Haugland, Mill suvlasnik i glavni dizajner, zaslužan je za jedinstven i inovativan dizajn koji je grijalici donio ovu laskavu titulu.

Mill PTC grijač je tri godine zaredom (2019., 2020. i 2021.) nagrađen najboljim grijačem u Ujedinjenom Kraljevstvu od strane novina Evening Standard.