Nova generacija 3 WiFi panel radijatora

Držite li se podalje od pametnih naprava, bojeći se da će vam zakomplicirati svakodnevicu, a ne pojednostaviti je? Ne bojte se! Mill sada lansira svoje ultra user-friendly panel radijatore Generacije 3 s novom i poboljšanom pametnom tehnologijom.

Grijanje čini više od 60% potrošnje električne energije u kućanstvu. Pametne grijalice mogu pomoći u smanjenju potrošnje električne energije za čak 32%! Sa grijalicama Mill WiFi možete imati potpunu kontrolu nad svojim temperaturama grijanja i potrošnjom električne energije putem svog pametnog telefona. Putem naše aplikacije Mill možete programirati temperature tako da se automatski prilagođavaju dnevnim rutinama i kontrolirati koliko god želite grijalica u kućanstvu. Bilo da ste u pokretu ili u svom domu, imate potpunu kontrolu nad temperaturom u kući i potrošnjom električne energije. Nije još jedan trik, radijatori Mill WiFi će spasiti i vas i okoliš od nepotrebne potrošnje električne energije.

“Ne može biti lakše od ovoga; postići pravu temperaturu u svakom trenutku, a istovremeno smanjiti potrošnju energije.”

Bashir Naimy, Vodja IOT v Millu

Mill WiFi panel grijalice, Generacija 3 čine još lakšim postizanje svakodnevne udobnosti i uštede energije. Naši WiFi panel radijatori Generacije 3. imaju novi softver i hardver za bolju pomoć pri povezivanju uređaja, sigurnosti zaključavanja i drugim korisnim tehničkim značajkama kao što su OTA i Local Res API. Ove nadogradnje omogućuju nam da ponudimo sljedeće značajke:

PID regulacija

Prvi i jedini radijatori s PID (proportional-integral-derivative) regulacijskom tehnologijom grijanja. Kad se postigne željena temperatura, radijator će je održavati snižavanjem razine snage. Što znači, stabilnije zagrijavanje s manjom fluktuacijom temperature.

»Mill WiFi panel grijalice tako pružaju stabilnije grijanje s manje temperaturnih fluktuacija od tradicionalnih grijalica«

kaže Naimy.

Predvidljivo grijanje

Na temelju personaliziranih specifikacija aplikacije, naši radijatori znaju kada treba započeti grijanje kako bi postigli željenu temperaturu prostorije. Ova se funkcija naziva “predvidljivo grijanje” budući da radijatori Mill neprestano reguliraju i prilagođavaju temperature grijanja kako bi zadovoljile vaše potrebe. Ako, na primjer, želite da temperatura u vašem kućanstvu bude 23 stupnja kada se vratite s posla u 16 sati, registrirajte ovu specifikaciju u aplikaciji Mill i radijator će popraviti ostalo. Naši radijatori uče koliko brzo/sporo se temperatura u prostoriji povećava/snižava tijekom vremena, funkcija koja pomaže izbjeći vaše nagađanje i nepotrebnu potrošnju energije. Korisničke postavke također se mogu optimizirati u skladu s fluktuirajućim cijenama električne energije, jer se aplikacija može integrirati s drugim programima. Naši modeli generacije 3 također su dizajnirani s poboljšanom WiFi vezom. Nadogradnja hardvera i softvera omogućuje još lakšu automatsku Bluetooth vezu s vašom WiFi mrežom, bez obzira preferira li vaš usmjerivač 2,4 GHz ili 5 GHz.

Skandinavski dizajn

Panel radijatori dolaze u dva dobro poznata dizajna; Mill Invisible koji se svojim jedinstvenim zaobljenim oblikom stapa u jedno sa zidom i postaje gotovo nevidljiv. I Mill Glass koji svojim ekskluzivnim i elegantnim dizajnom nadopunjuje svaki moderan dom. Novost ove jeseni je panel radijator Mill Invisible u prekrasnoj nježno crnoj boji koja se savršeno uklapa u domove i vikendice s tamnijom paletom boja.

Dodatne značajke Mill WiFi radijatora Generacije 3:

100% tihi rad zahvaljujući prekidačima od silicija – nema zvuka klika kada temperatura raste i pada.

Safety dječja sigurnosna brava – može se aktivirati u aplikaciji ili izravno na radijatoru.

Komercijalna brava za iznajmljivače – može se aktivirati u aplikaciji ili izravno na radijatoru.

Funkcija otvorenog prozora – automatski isključuje uređaj za grijanje kada se otvori prozor, može se aktivirati u aplikaciji ili izravno na radijatoru.

Zaslon upravljačke ploče na dodir

Local Res API omogućuje vam upravljanje radijatorima pomoću vlastitog rješenja za pametni dom

Mogućnost da senzor kvalitete zraka Mill Sense nadjača temperaturni senzor grijača – što omogućuje precizniju kontrolu temperature

OTA (Over the Air) ažuriranja koja omogućuju dodavanje novih korisnih značajki softveru.

Viri
*Zbornik 8. mednarodne konference o vgrajenih omrežnih senzorskih sistemih, SenSys 2010, Zürich, Švica, 3.–5. november 2010
**Sintef Energiforskning AS