Smanjite potrošnju energije uz Mill WiFi

Smanjite potrošnju energije i steknite potpunu kontrolu nad grijačima pomoću aplikacije Mill.

Jeste li znali da grijanje čini više od 60% potrošnje energije u kućanstvu?*

S integriranim radijatorima Mill WiFi možete jednostavno prilagoditi temperaturu kako bi odgovarala vašoj dnevnoj rutini. Izbjegavajte bacanje novca na struju dok ste odsutni od kuće ili spavate u krevetu. Ovo pametno rješenje za grijanje koristi okolišu smanjenjem potrošnje energije i koristi vam smanjenjem vašeg računa za struju.

U Millu vjerujemo da ne biste trebali ugroziti udobnost kada donosite pametne odluke. Postavite tjedni program u aplikaciji Mill-app, gdje se temperatura automatski prilagođava vašim prilagođenim postavkama. Načini rada uključuju Comfort, Sleep, Away i Off. Poželite li jednog dana ranije otići kući, lako možete nadjačati postavljeni program kako biste se vratili u udobnost toplog doma.

“S Mill WiFi integriranim radijatorima možete smanjiti potrošnju energije, dok uživate u savršeno grijanom i udobnom domu. ”

Aktivirajte način godišnjeg odmora kako biste smanjili račun za struju dok ste odsutni. Aplikacija će automatski povećati temperaturu prije nego što se vratite kući. Možete kontrolirati sve svoje lokacije s istom korisničkom prijavom. Postavite temperaturu prije nego krenete u svoju zimsku prostoriju i uživajte u toploj i ugodnoj večeri. Nova statistika potrošnje energije omogućuje vam da pratite svoj obrazac grijanja tijekom vremena, dajući vam potpunu kontrolu nad potrošnjom energije. Birajte između elegantnih radijatora Mill Invisible ili radijatora sa staklenim panelima. Ili odaberite fleksibilnije rješenje s prijenosnim uljnim radijatorima Mill Gentle Air ili Mill Convection WiFi modelima.

Ako ne želite zamijeniti svoj trenutni radijator, još uvijek možete koristiti aplikaciju Mill za upravljanje njim putem Mill WiFi Socket . Ova pametna utičnica čini stare, “glupe” radijatore pametnima. Razlikuje se od ostalih WiFi utičnica jer ima integriran senzor temperature. To znači da možete koristiti aplikaciju Mill za kontrolu temperature, a ne jednostavno paliti i isključivati radijator kao što biste to činili s drugim pametnim utičnicama. Mill WiFi Socket se može koristiti za sve vrste radijatora, ne samo za Mill radijatore. Ovaj pametni uređaj vrlo je održiv izbor, jer vam pomaže smanjiti potrošnju energije, a ujedno produžiti životni vijek vašeg radijatora.

Vrlo intuitivna i prilagođena korisniku Mill aplikacija je najpopularnija i najčešće korištena aplikacija za pametno grijanje, temeljena na ocjenama kupaca i velikom broju ocjena na Google Playu i App Storeu.

Iako postoje i drugi brendovi pametnog grijanja, naporno radimo kako bismo vam omogućili najpametnija i najprikladnija rješenja. Ulažemo mnogo vremena i resursa u kontinuirani razvoj aplikacije kako bismo zadovoljili potrebe naših potrošača. Naša najnovija nadogradnja zapravo je rezultat svih vrijednih povratnih informacija koje smo svakodnevno dobivali od angažiranih korisnika. Nadamo se da ćete uživati!

Integracije

TalkswithTibber.jpg

Osim otvorenog API-ja, aplikacija Mill također ima integraciju s Tibberom, energetskom tvrtkom koja vam osigurava najpametniji ugovor o snabdijevanju električnom energijom. Kao korisnik Tibbera, dobivate pristup aplikaciji koja vam daje potpuni pregled potrošnje električne energije u domu, kao i analize i funkcije koje vam mogu pomoći da smanjite potrošnju i račun za struju.

Aplikaciju Tibber možete koristiti za upravljanje svojim Mill uređajima na isti način kao i u aplikaciji Mill, ali ćete također imati pristup funkciji “pametnog upravljanja toplinom” koja može kontrolirati vaše grijanje prema cijeni električne energije. To znači da će kontrolirati Mill jedinice kako bi se grijale što je više moguće kada je cijena električne energije najniža – bez ugrožavanja udobnosti.

*Sintef Energiforskning AS