Poznate Mill Sense Air

Zrak koji svakodnevno udišete važan je za vaše zdravlje. Ne samo da vanjski zrak može biti štetan, zrak iznutra je često gori nego što smo svjesni. Za to postoji niz razloga. Suh zrak tijekom zime, moderne “nepropusne” kuće koje nemaju prirodnu ventilaciju i svakodnevne aktivnosti poput kuhanja, sušenja rublja i tuširanja.

Mill Sense Air mjeri kvalitetu zraka u vašem domu, kako biste osigurali zdravu klimu u zatvorenom prostoru za sebe i svoju obitelj. Ovaj pametni senzor kvalitete zraka u zatvorenom prostoru mjeri vlažnost, TVOC (toksine i kemikalije koje se emitiraju iz svakodnevnih predmeta), temperaturu i eCO2.

Uz korisniku prilagođenu aplikaciju Mill možete jednostavno provjeriti kvalitetu zraka u svom domu gdje god se nalazili. Koristite funkciju statistike za praćenje unutarnje klime vašeg doma. Mill Sense razlikuje se od ostalih senzora kvalitete zraka svojim bežičnim radom, integriranom WiFi funkcijom i punjivom baterijom.

Osim toga, ima nagrađivani, elegantan dizajn koji nadopunjuje svaki moderan dom. Objesite ga na zid pomoću priloženog magnetnog nosača ili ga postavite na ravnu površinu. Mill Sense proglašen je dobitnikom prestižnih međunarodnih nagrada za dizajn Red Dot i IF Design 2021. godine.

Kvaliteta zraka razlikuje se od jedne prostorije do druge. Pratite svaku prostoriju kako biste postigli optimalnu klimu u zatvorenom prostoru. Mill Sense se nudi u pakiranju od tri po povoljnijoj cijeni.

Dječja soba

Osim prostorija u kojima provodimo većinu vremena kao što su dnevni boravak i kuhinja, mnoge od nas posebno brine temperatura i kvaliteta zraka u dječjoj i bebinoj sobi. Idealna temperatura za spavanje je između 17-19 stupnjeva i s Mill Sense postavljenim u prostoriji možete pratiti temperaturu na svom mobitelu u svakom trenutku. Na taj način izbjegavate ulazak u bebinu sobu svaki put kada želite provjeriti temperaturu.

Prije dolaska novorođenčeta nije rijetkost da poželite novu boju zidova. Postavite Mill Sense u prostoriju za mjerenje razine toksina koji se emitiraju iz boje kako biste znali kada je sigurno početi koristiti prostoriju.

Kućni ljubimci

Ovi simpatični članovi obitelji sa sobom donose prljavštinu i bakterije izvana, što utječe na klimu u zatvorenom prostoru. Ovaj faktor, osim opadanja dlake, čini važnim češće čišćenje kuće kako bi se osigurala zdrava kvaliteta zraka u vašem domu.

Kamin

Suh zrak zimi u zatvorenom prostoru čest je problem zbog grijanja. Iako je kamin ugodan, treba biti svjestan činjenice da može kontaminirati zrak dimom, ali i učiniti zrak previše suhim. Zdrava kvaliteta zraka također može patiti od prekomjerne upotrebe svijeća. Osigurajte dobru ventilaciju tijekom zimskih dana.

Razina vlage

Previsoka razina vlage može uzrokovati rast plijesni koja je štetna za vaše zdravlje, jer može uzrokovati astmu i alergije. Stoga je ključna dobra ventilacija, osobito tijekom tuširanja, sušenja odjeće i kuhanja.

Nagrađivani dizajn. Mill Sense je dobitnik  IF i Red Dot Design Awards 2021.

 

Savjeti kako postići zdravu klimu u zatvorenom prostoru

  • Otvarajte prozore nekoliko puta dnevno
  • Nemojte sušiti odjeću u zatvorenom prostoru i dobro provjetravajte nakon tuširanja
  • Imajte ujednačenu temperaturu u svim prostorijama
  • Koristite deterdžente sa ekološkom oznakom
  • Čistite često i jednom godišnje obavite veliko čišćenje
  • Nemojte pušiti u zatvorenom prostoru
  • Odmah popravite štetu od vode
  • Redovito održavajte ventilacijske sustave