Politika kolačića

VLASNIK WEB STRANICA I KONTAKT

Elkotex d.o.o.
Magistrova 1
1000 Ljubljana
Tel: +386 1 583 79 28
E-mail: [email protected]

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice koriste kako bi korisničko iskustvo učinile učinkovitijim. Sukladno zakonu, kolačići se mogu pohraniti na uređaj ako je to prijeko potrebno za rad ove stranice. Trebamo vaše dopuštenje za sve druge vrste kolačića.

ZAŠTO PRIKUPLJAMO OVE PODACE?

Kolačiće koristimo za analizu prometa na stranici, čime želimo stvoriti bolje i personaliziranije korisničko iskustvo. Sve prikupljene informacije su anonimne, zanimaju nas samo Vaši interesi i navike korisnika.

KAKVE KOLAČIĆE KORISTI OVA WEB STRANICA?

Poslujemo u skladu sa zahtjevima GDPR direktive o potpunoj transparentnosti kolačića koje koristimo. Osim pohranjivanja podataka vezanih uz našu “odabranu regiju”, također koristimo Google Analytics, o čemu možete saznati više u nastavku.

GOOGLE ANALYTICS

Na našoj web stranici prikupljamo potpuno anonimne podatke o svim posjetiteljima pomoću alata Google Analytics. Ovi se podaci ne mogu povezati s vama kao pojedincem. Želimo saznati što pojedini posjetitelji rade na našoj stranici. Na primjer, možemo vidjeti iz koje zemlje pregledavate i koristite li telefon, tablet ili računalo kada posjećujete našu stranicu. Svrha prikupljanja ovih podataka je optimizacija stranice za svakog korisnika.

VAŠ PRISTANAK

Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu: millnorway.hr