Pet razloga zašto trebate odabrati pravi radijator

Pametni radijatori iz Mill-a su tu da ostanu. Evo pet razloga zašto biste trebali razmisliti o tome da ga sami nabavite.

1. Smanjite potrošnju energije

Pametni Panel Radijatori omogućuju potpunu kontrolu temperature grijanja putem vašeg pametnog telefona. Putem aplikacije Mill možete programirati temperature da se automatski prilagode dnevnim rutinama i kontrolirati onoliko radijatora i/ili prostorija koliko želite. Što još? Automatskim snižavanjem temperature grijanja dok ste na poslu, spavate ili putujete, možete uštedjeti dosta novca na troškovima električne energije. Možete smanjiti čak 32% potrošnje energije grijanja. Osim toga, ne morate brinuti o povratku kući u neugodno prohladni dom jer će pametni radijatori zagrijati sobu na željenu temperaturu i vrijeme koje postavite u aplikaciji.

2. Upravljanje radijatorima s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme

Bilo da ste u pokretu ili u svom domu, s pametnim radijatorima Mill koji su povezani s WiFi-om imate potpunu kontrolu nad temperaturama u kućanstvu i potrošnjom električne energije putem aplikacije Mill i pametnog telefona povezanog s WiFi mrežom. Želite li biti sigurni da je kabina spremna za vaš dolazak ovog vikenda? Nema problema, s pametnim radijatorima i pametnim telefonom s pristupom internetu možete doći u topli dom. Zaboravili ste sniziti temperaturu grijanja ili isključiti radijatore kad odlazite na praznike? Bez brige, to možete popraviti u aplikaciji Mill. Naša aplikacija čak ima i unaprijed postavljeni način rada za odmor koji će vas voditi o tome koje razine grijanja bi bilo dobro zadržati dok ste odsutni.

3. Zaštita za djecu

Svi radijatori Mill u različitim su stupnjevima otporni na djecu, dok su naši pametni radijatori najsigurniji s aktivacijom aplikacije za sigurnost djece. Kada se aktivira, djeca ne mogu promijeniti temperaturu radijatora niti uključiti ili isključiti radijator. Naši panelni radijatori također su posebno prikladni za dječje sobe jer su posebno dizajnirani za održavanje niske površinske temperature. Svi uređaji Mill, uključujući prijenosne grijalice, dolaze sa zaštitom od pregrijavanja i zaštitom od prevrtanja.

4. Integracije

Putem aplikacije Mill, svi pametni radijatori Mill imaju pristup otvorenom API-ju. Aplikacija Mill ima specifičnu integraciju s norveškom energetskom tvrtkom Tibber, tako da možete naizmjenično koristiti aplikacije Tibber i Mill za upravljanje svojim grijaćim uređajima. Tibber radi na tome da kupcima osigura najpametnije ponude za električnu energiju, a s njihovom integriranom aplikacijom dobivate potpuni pregled potrošnje električne energije u kućanstvu, statike kao i funkcija koje vam pomažu smanjiti potrošnju i troškove električne energije. Naši radijatori Mill Generation 3 dodatno imaju lokalni REST API koji vam omogućuje upravljanje radijatorima pomoću vlastitog rješenja za pametni dom.

5. Stabilno grijanje

Mill Smart Panel Radijatori su prvi i jedini panel radijatori s PID tehnologijom upravljanja. Kada se postigne željena temperatura, naši radijatori smanjuju razinu snage umjesto da se isključe kao što to čine tradicionalni radijatori. To osigurava stabilnije grijanje uz manje fluktuacije temperature. A na temelju personaliziranih specifikacija aplikacije, naši radijatori znaju kada početi grijati kako bi postigli željenu sobnu temperaturu. Radijator uči koliko brzo/sporo se temperatura u prostoriji povećava/snižava tijekom vremena, funkcija koja pomaže u izbjegavanju nepotrebne potrošnje energije zbog nepotrebne potrošnje električne energije! Osigurajte stabilne, ugodne temperature točno kakve vidite, a istovremeno štedite i svoj novčanik i okoliš.

control your wifi heater with the app

Neki od naših pametnih radijatora: